website templates free download

Farmasi tanácsadó


Legyél Farmasi szépségtanácsadó!
Mindennapos használatra natur termékek, használata, forgalmazása és üzletépítése, cég a legjobban fizet az összes hasonló Magyarországi cég közül. Kerülöm a káros vegyi anyagoktól hemzsegő kozmetikumokat , hanem a Farmasitól veszem meg olcsóbban a vegyszermentes termékeket az egész család részére, érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott a cég összes terméke!
válassz kedved szerint. - munkádat igényes kivitelezésű katalógusok, termékminták segítik - folyamatos szponzori támogatás, nagyszerű csapat

Kiváló minőségű, vegyszermentes, antiallergén kozmetikumok, babaápolási termékek, bio tisztítószerek.
Nagyszerű kiegészítő kereseti lehetőség, mely később a főállásoddá is válhat, kezdd el a Farmasi regisztrációt.
- nincs rendelési kötelezettség vagy minimum vásárlási összeg
- annyit dolgozol, amennyit szeretnél, legyél Te is Farmasi tanácsadó vagy Farmasi szépségtanácsadó,

Amit kínálunk a Farmasi szépségtanácsadóknak :
Egy kis segítség azoknak akiket érdekel az üzlet! A 23%os kedvezményes ár mindenkinek jár, amikor beregisztrál. Ezt külön kezeljük a hálózatépítési jutaléktól. Több összetevőből állhat a jutalék.
Amennyiben az online üzletépítésben gondolkodsz, esetleg szeretnél online internetes munkával és hálózati marketinggel foglalkozni, vagy próbáltad már az online mlm üzlet építést de nem sikerült, akkor is várunk, mert ezt a kiváló üzleti lehetőséget kihagyni kár lenne! 

Egy kis segítség azoknak akiket érdekel az üzlet! A 23%os kedvezményes ár mindenkinek jár, amikor beregisztrál. Ezt külön kezeljük a hálózatépítési jutaléktól. Több összetevőből állhat a jutalék.
1. - forgalmi jutalék
ez a csapatodban lévő emberek forgalma után jár. Mindegy, hogy Te magad regisztráltad be, vagy már az alattad lévő, akkor is a Te csapatforgalmat, valamint hozzászámít a saját vásárlásod is.
Ezzel a forgalommal elérhetsz üzleti szinteket, ami után forgalmi jutalék jár.
150pont-3%
350pont-6%
700pont-9%
1400pont-12%
2800pont-15%
5500pont-18%
7500pont-22%
Fontos itt megjegyezni, hogy a cég irtó igazságos és nem fordulhat elő, hogy valaki talál egy üzletépítőt maga alatt és ő hátradől és csak felveszi a pénzt, mert abban a pillanatban amikor azonos üzleti szinten vagytok, az alattad lévő után nem kapsz pénzt. Ha magasabb üzleti szinten végeztél, akkor a kettőtök közti különbséget kapod. Így két összetevős a dolog. Az újak után, akik nem értek el üzleti szintet, az egész jutalékot megkapod, akik elértek üzleti szintet, akkor a különbséget. Ez így igazságos.
Vegyünk egy példát:
Te 1000 ponton végeztél, azaz 9%os üzleti szinten vagy, van egy munkatársad, aki 360ponton végzett azaz 6% os ,akkor te a 360pont után a különbséget, azaz a 3%ot kapod, a 640pont után, ami maradt pedig a 9%ot.
Ha az alattad lévő munkatárs 800pontos lenne, vagyis veled egy szinten van, akkor utána nem kapsz jutalékot, csak a maradék 200 pont után 9% ot.
Ezért nem lehet csakis 1 lábra támaszkodni ebben az üzletben, a cél, folyamatosan az újak behozatala ,valamint a meglévő munkatársak segítése, ugyanis a kettő összhangja lesz a tökéletes.
2. -szintlépési bónusz
amikor elérsz különböző üzleti szinteket, a cég plusz jutalékot fizet neked.

A 25 PONTOS SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS ALAPFELTÉTELE A JUTALÉK KIFIZETÉSNEK!

Keress bizalommal, segítem munkádat, hogy Te is sikeres légy, regisztrálj a Farmasinál!  


AKTUÁLIS
Farmasi ösztönző bónusz programok, a csoport forgalom fölött fizet
a cég a szponzoroknak!

Farmasi Szintlépési bónusz

A Farmasi szponzorok juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó aki a legmagasabb szintet érte el júliusban és regisztrál magához 3 új törzsvásárlót, akik min. 25 pont értékben adnak le rendelést, az akció  2020.07.31-ig érvényes!

Farmasi

Farmasi törzsvásárlói regisztrációs program

A Farmasi szponzorok juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó az újjonan regisztráltjai után Farmasi regisztrációs bónuszt kap 25 pontérték feletti vásárlása esetén, amely 2020.07.31-ig érvényes!

Farmasi

LEJÁRT
Farmasi ösztönző bónusz programok, a csoport forgalom fölött fizette
a cég a szponzoroknak!

Farmasi szintmegtartási - szintlépési bónusz

A Farmasi szponzorok juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó aki a legmagasabb szintet érte el márciusig és áprilisban megtartja áprilisban vagy szintet lép extra bónuszt kap, amely 2020.04.30-ig érvényes!

Farmasi

Farmasi törzsvásárlói regisztrációs program

A Farmasi szponzorok juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó az újjonan regisztráltjai után Farmasi regisztrációs bónuszt kap 25 pontérték feletti vásárlás esetén, amely 2020.05.31-ig érvényes!

Farmasi

Farmasi törzsvásárlói regisztrációs program

A Farmasi szponzorok juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó az újjonan regisztráltjai után Farmasi regisztrációs bónuszt kap 25 pontérték feletti vásárlás esetén, amely 2020.03.31-ig érvényes!

Mobirise

Farmasi Isztambuli gyárlátogatás 25 új regisztráltért cserébe  

Az a Farmasi szponzor, aki legalább 25 főt regisztrál be 25 pontos minimum vásárlási értékhatárral, gyárlátogatásra lesz jogosult,
amely 2020.03.31-ig érvényes!

Mobirise

Farmasi motivációs program

A Farmasi szponzorok extra juttatásban részesülnek, minden Farmasi tanácsadó az újjonan regisztráltjai után Farmasi toborzási bónuszt kap, amely 2020.02.29-ig érvényes!

Mobirise

Farmasi szintlépési bónusz

A Farmasi szponzor és szponzoráltja is szintlépési bónuszt kap, amely 2019.októbertől - 2020 februárig érvényes!

Mobirise

Farmasi gyors növekedési bónusz

A Farmasi minden új 22%-os vezetőt 640.000Ft-al jutalmaz, emelett az új vezető szponzorja is 640.000Ft-ot kap a Farmasitól, amely 2019.októbertől - 2020 márciusig érvényes!

Mobirise

LEGFRISSEBB HÍREK

A Farmasi Közép Európa legdinamikusabban fejlődő cége a kozmetikumok és táplálékkiegészítők piacán.

2020-ban Magyarországon is elindította táplálékkiegészítők forgalmazását a Farmasi.

FELIRATKOZÁS

Értesítést küldünk az  akciókról és új termékekről.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK