free css templates

Farmasi Dr. C. Tuna Arcbőr világosítás

Farmasi - Dr. C. Tuna White Correct+ Világosító hatású szett

Farmasi - Dr. C. Tuna White Correct + Világosító hatású szett 

Termékleírás
Májfolt, pigmentfolt kezelés Farmasi White+ Correct kozmetikumokkal
A májfolt elsősorban a homlokon, az arcon és a száj környékén megjelenő sötétbarna bőrelváltozás, melyek komoly esztétikai problémákat is okozhatnak. Napfény hatására ezek a pigmentfoltok sötétebbé válnak, idővel területük is megnövekszik. A kor előrehaladtával nagyobb valószínűséggel jelennek meg. Ennek elkerülése érdekében nem csak a napfénytől, de a szoláriumtól is óvni kell a bőrfelületet!
A májfoltok, pigmentfoltok, öregségi pigmentfoltok, illetve akné (pattanás) utáni foltok kezelése nehéz, de nem lehetetlen! Már nem csak gépi kezeléssel, vagy savas hámlasztással, hanem természetes összetevőkből álló készítményekkel is visszafordíthatjuk a károsodott bőr látható jeleit. A természetes összetevőkből álló kozmetikumokban az egymással szinergiában működő bőrhalványító növényi hatóanyagok rövid időn belül, akár néhány hét alatt, egymást erősítve fejtik ki hatásukat.
Ilyen készítmény pl. a Farmasi megújult és kibővült fehérítős termékcsaládja. Új és még hatékonyabb Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád!
A Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád hatékony megoldást nyújt, világosabbá varázsolja az arcbőrt. Az eredmény: ragyogó és egységes bőrtónus.
A Dr. C. Tuna White+ termékcsalád tagjai
Fehérítő szappan, fehérítő hatású arcradír, fehérítő arctonik, fehérítő korrektor, fehérítő arckrém (22 SPF), fehérítő szemránc balzsam
Farmasi fehérítős termékeke májfoltra, szeplőre, pigmentfoltra
A természetes növényi kivonatokat tartalmazó Fehérítő szappan tökéletesen eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket, és az elhalt hámsejteket. Ragyogó, világos hatást eredményez, finoman tonizál.
A Fehérítő hatású arcradír mikro szemcséinek köszönhetően tisztítja az arcbőrt, eltávolít minden olyan szennyeződést, mely a nap folyamán felhalmozódik a bőr pórusaiban. Tökéletesen tiszta, üde és fényes arcbőrt eredményez.
A Fehérítő arctonik frissíti, hidratálja és tonizálja a bőrt. Könnyű összetétele nyugtatja az arcbőrt, és ragyogóvá vará-zsolja.
A pigmentfoltokra kifejlesztett Fehérítő korrektor segít csökkenteni a sötét pigmentfoltokat, és rendszeres használatával kiegyenlíti az egyenetlen bőrtónusokat. Gyorsan felszívódik, és kellően hidratálja a bőrt. Az alga- és liliomkivonattal dúsított összetétel segít megakadályozni az egyenetlen bőrtónusok és pigmentfoltok kialakulását!
A 22 SPF UV védelemmel ellátott Fehérítő arckrém segít megőrizni az arcbőr fehérségét. Rendszeres használatával kiegyenlíti a bőrtónusokat. Természetes ragyogást és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Az alga- és liliomkivonattal, valamint multivitaminokkal dúsított összetétel segít megújítani a bőr minőségét, és hibátlan megjelenést garantál. Segít védelmet nyújtani a káros UV-sugárzástól. Energiával tölti fel a bőrt, könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik.
Az alga- és liliomkivonattal dúsított Fehérítő szemránc balzsam sima és ragyogó hatást biztosít. Segít csökkenteni a szem alatti apró ráncokat, táskákat, és pigmentfoltokat. Különös gondoskodást nyújt a szemek körül
A Dr. C. Tuna White+ Correct termékekben található hatóanyagok hatása
A liliom kivonat világosítja a bőrt és megelőzi a foltok megjelenését, halványítja a májfoltokat, a vörösödést. Aktív anyagai csökkentik az új foltok megjelenését, és befolyásolják a már meglévő sötét foltok elhalványulását.
Az alga kiváló antioxidáns-forrás, de számottevő C-vitamin-tartalommal is rendelkezik, ami elősegíti a kollagén temelődést és a bőr rugalmasságát. Kiválóan alkalmazható anti-aging kezelésben, de a benne található niacin nevű vegyületnek köszönhetően az akné megelőzésére és a pigmentfoltok eltüntetésére is jelentős hatással bír.
Dr. C. Tuna termékcsaládba tartozó termékek
- Nem tartalmaznak parabéneket, triclosant és nehézfémeket.
- Nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat.
- Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.
- Minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik.
- A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.
- Az összes gyártási folyamat megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) szabályainak.
- A termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket.
- A termékek nem tartalmaznak genetikailag módosított (GMO) összetevőket.
- Egyetlen terméket sem teszteltek állatokon.
Az arcfehérítő és pigmentfoltokat “eltávolító” termékcsaládba a szappanon kívül minden bekerült a mágneses díszdobozban.
Az 5 db-os szett tartalma :
-a fehérítő hatású tisztító arcradír,100 ml
– fehérítő arctonik, 225 ml
– fehérítő korrektor pigmentfoltokra 30 ml
-fehérítő arckrém, SPF 22 -vel, 75 ml
-szemránc balzsam,15 ml

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő arctonik – 225ml

Farmasi - Dr. C. Tuna White + Correct Fehérítő arckrém SPF 22 - 75ml 

Termékleírás
Dr.C.Tuna White&Correct szett – hatékony megoldás az egyenetlen bőrtónusokra és pigmentfoltokra. Zavarnak a pingment-, és májfoltok, vagy más bőrhibák az arcodon, a fehérítő hatású termékek segítenek halványítani, vagy teljesen ill. részlegesen el is tüntetni azokat.
Az arcfehérítő és pigmentfoltokat “eltávolító” termékcsaládba a szappanon kívül minden bekerült a mágneses díszdobozban.
Az 5 db-os szett tartalma :
-a fehérítő hatású tisztító arcradír,100 ml
– fehérítő arctonik, 225 ml
– fehérítő korrektor pigmentfoltokra 30 ml
-fehérítő arckrém, SPF 22 -vel, 75 ml
-szemránc balzsam,15 ml
Májfolt eltüntetése, pigmentfolt eltávolítás, arcfehérítés
A pigmentfoltok majdnem minden nő életét megkeserítik. Egyenetlen bőrtónus, májfoltok, öregségi pigmentfoltok és akne utáni foltok.
Az egyenetlen bőrtónust és a pigmentfoltokat több tényező okozza. Ilyenek például a genetikai faktoron kívül a gyakori, intenzív napozás, melyre a bőrsejtek fokozott melanin termelődéssel reagálnak. A pigmentfoltok kialakulásának hátterében állhat még hormonális változás vagy valamilyen gyógyszer szedése is.
Farmasi White+ Correct termékcsalád
A Farmasi Dr C Tuna White+ Correct termékcsalád hatékony megoldást nyújt: világosabbá varázsolja az arcbőrt, az eredmény ragyogó és egészséges bőrtónus. A termékcsalád alga- és liliomkivonattal gazdagított.
Farmasi white correct termékcsalád: májfolt eltüntetése, pigmentfolt eltávolítás, arcfehérítés
1.A lépés: Fehérítő szappan
A Fehérítő szappan tökéletesen eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket ragyogó és világos hatást eredményezve
1.B lépés: Fehérítő hatású tisztító arcradír
A Fehérítő hatású tisztító arcradír mikroszemcséinek köszönhetően tisztítja az arcbőrt, eltávolítja az alapozót és minden olyan szennyeződést, mely a nap folyamán felhalmozódott az arcbőr pórusaiban. Tökéletes tiszta és üde arcbőrt eredményez.
Használata: A krémből tégy kis mennyiséget a tenyeredbe majd vízzel összekeverve ujjbegyeid segítségével masszírozd a nedves arcbőrödbe, majd öblítsd le. Szembe ne kerüljön!
2. lépés: Fehérítő arctonik
A Fehérítő arctonik a bőrápolás második lépéseként alkalmazható, előkészíti az arcbőrt a további gondoskodásra. Az arctonik frissíti, hidratálja, tonizálja a bőrt. Könnyű összetétele nyugtatja az arcbőrt és ragyogóvá varázsolja.
Használata: Vattakorong segítségével gyengéden töröld át az arcod.
3. Lépés: Fehérítő korrektor pigmentfoltokra
A fehérítő korrektor pigmentfoltokra segít csökkenteni a sötét pigmentfoltokat és rendszeres használatával kiegyenlíti az egyenetlen bőrtónusokat. Gyors felszívódású és kellően hidratálja a bőrt. Az alga és liliom kivonattal dúsított összetétele segít megakadályozni az egyenetlen bőrtónusok és pigmentfoltok kialakulását.
Használata: A megtisztított arcbőrre körkörös mozdulatokkal vigyél fel 2-3 cseppet. Használata minden reggel ajánlott. A legjobb eredmény érdekében a korrektor felvitele előtt alkalmazza az SPF fényvédő faktorral ellátott Fehérítő arckrémet.
4. Lépés: Fehérítő arckrém SPF 22-vel
Segít védelmet nyújtani a káros UV-sugárzástól, kiegyenlíti a az egyenetlen bőrtónusokat ragyogó arcbőrt eredményezve. Rendszeres használata energiával tölti fel a bőrt, könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik. Az alga, liliom kivonattal és multivitaminokkal dúsított összetétel segít megújítani a bőr minőségét és hibátlan megjelenést garantál.
Használata: Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd az arcbőrödbe. Alkalmazd naponta kétszer.
5. Lépés: Fehérítő szemránckrém
Alga és liliom kivonattal dúsított szemránc balzsam sima és ragyogó hatást eredményez. Segít csökkenteni az apró ráncokat, táskákat és pigmentfoltokat különleges gondoskodást nyújtva a szemnek.
Használata: Ujjbegyeid segítségével gyengéden masszírozd a balzsamot a szemkörnyékre. Használhatod önmagában vagy az alapozó felvitele előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazd naponta kétszer, reggel és este. Szembe ne kerüljön!

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő arctonik – 225ml

Farmasi - Dr. C. Tuna White + Correct Fehérítő arctonik – 225ml 

Termékleírás
Májfolt, pigmentfolt kezelésre Farmasi White+ Correct kozmetikumokkal.
A májfolt elsősorban a homlokon, az arcon és a száj környékén megjelenő sötétbarna bőrelváltozás, melyek komoly esztétikai problémákat is okozhatnak. Napfény hatására ezek a pigmentfoltok sötétebbé válnak, idővel területük is megnövekszik. A kor előrehaladtával nagyobb valószínűséggel jelennek meg. Ennek elkerülése érdekében nem csak a napfénytől, de a szoláriumtól is óvni kell a bőrfelületet!
A májfoltok, pigmentfoltok, öregségi pigmentfoltok, illetve akné (pattanás) utáni foltok kezelése nehéz, de nem lehetetlen! Már nem csak gépi kezeléssel, vagy savas hámlasztással, hanem természetes összetevőkből álló készítményekkel is visszafordíthatjuk a károsodott bőr látható jeleit. A természetes összetevőkből álló kozmetikumokban az egymással szinergiában működő bőrhalványító növényi hatóanyagok rövid időn belül, akár néhány hét alatt, egymást erősítve fejtik ki hatásukat.
Ilyen készítmény pl. a Farmasi megújult és kibővült fehérítős termékcsaládja. Új és még hatékonyabb Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád!
A Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád hatékony megoldást nyújt, világosabbá varázsolja az arcbőrt. Az eredmény: ragyogó és egységes bőrtónus.

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna Fehérítő Hatású Tisztító Arcradír

Farmasi - Dr. C. Tuna Fehérítő Hatású Tisztító Arcradír 

Termékleírás
Mikroszemcséinek Köszönhetően Tisztítja Az Arcbőrt, Eltávolítj Az Alapozót És Minden Olyan Szennyeződést, Mely A Nap Folyamán Felhalmozódik A Bőr Pórusaiban. Tökéletesen Tiszta, Üde És Fényes Arcbőrt Eredményez.
A Krémből Tegyen Kis Mennyiséget A Tenyerébe Majd Vízzel Összekeverve Ujjbegyei Segítségével Masszírozza A Nedves Arcbőrbe, Majd Öblítse Le. Szembe Ne Kerüljön!
Összetétel
Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Kaolin, Ceteareth-20, Polylactic Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Algae Extract, Pancratium Maritimum Extract, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Carbomer, Ethylhexylglycerin.

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő korrektor pigmentfoltokra - 30ml

Farmasi - Dr. C. TUNA Tea Tree Arctisztító tonik 225ml

Termékleírás
A fehérítő korrektor pigmentfoltokra segít csökkenteni a sötét pigmentfoltokat és rendszeres használatával kiegyenlíti az egyenetlen bőrtónusokat. Gyors felszívódású és kellően hidratálja a bőrt. Az alga és liliom kivonattal dúsított összetétele segít megakadályozni az egyenetlen bőrtónusok és pigmentfoltok kialakulását.
A megtisztított arcbőrre körkörös mozdulatokkal vigyél fel 2-3 cseppet. Használata minden reggel ajánlott. A legjobb eredmény érdekében a korrektor felvitele előtt alkalmazza az SPF fényvédő faktorral ellátott Fehérítő arckrémet.
Összetétel
Aqua (Water), Glycerin, Sorbitol, Hydrolyzed Algae Extract, Sodium Pca, Pancratium Maritimum Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő szappan - 100g

Farmasi - Dr. C. Tuna White + Correct Fehérítő szappan - 100g 

Termékleírás
A Fehérítő szappan eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket, és az elhalt hámsejteket. Ragyogó, világos hatást eredményez, finoman tonizál.
Eltünteti a pigmentfoltokat és a szeplőket. Az arc simább, fehérebb és fiatalosabb lesz. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a fölösleges zsírosságot, így elősegíti az arcon lévő foltok és szeplők eltűnését, elősegíti a bőr selymes tapintású és ragyogó megjelenését A természetes növényi kivonatokat tartalmazó szappan, biztosítja, hogy bőre fehérebb, fiatalabb és simább megjelenést kapjon, valamint segít a foltok csökkentésében. Minden arctipusra ajánlott. 
Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!

Farmasi - Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő szemránc balzsam - 15ml

Farmasi - Dr. C. Tuna White + Correct Fehérítő szemránc balzsam - 15ml 

Termékleírás
Az alga és liliom kivonattal dúsított Dr. C. Tuna Fehérítő szemránc balzsam sima és ragyogó hatást eredményez. Segít csökkenteni az apró ráncokat, táskákat és pigmentfoltokat különleges gondoskodást nyújtva a szemek körül.
Ujjbegyei segítségével gyengéden masszírozza a balzsamot a szemkörnyékre. Használhatja önmagában vagy az alapozó felvitele előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza naponta kétszer, reggel és este. Szembe ne kerüljön!
Összetétel
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Pancratium Maritimum Extract, Maris Aqua, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Sucrose, Mica, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Farmasi Regisztráció a 23% Kedvezményért!


Farmasi  termékek listája

Dr. C. Tuna - Age Reversist Hidratáló krém (30 ml) 1104140

Dr. C. Tuna

- Age Reversist
- Bőrápolás    
  körömvirág olajjal
Bőrápolás teafa
  olajjal
- Arcbőr világosítás
- Nap elleni védelem
- Hajápolás
- Lábápolás
- DR. C. TUNA      
   masszázs zselék
- Bőrápolás aktív
   szénnel
- Bőrápolás aloe
   vera-val
- Bőrápolás    
   rózsaolajjal

Dr. C. Tuna Tej arcra és testre Aloe vera-val 1103231

Arc és test  

- Gyermek    
  kozmetikumok
- Intim higiénia
- Kézkrémek
- Test-vagy kézápoló
  tejek és krémek
- Borotválkozás
- Napozó termékek
- Termékek mosáshoz
- Szájhigiénia
- HAJPAKOLÁS
- MASSZÁZS ZSELÉK
- Szemránckrémek
- Arckrémek
- Arc szérumok
- Arctisztítás

Dr. C. Tuna VITALIZING regeneráló hajsampon fokhagymával és capixyllel 1108062

Haj 

- Hajkondícionálók
- Hajzselé
- Maszkok
- Samponok
 -Hajfestékek

Farmasi Bronzosító paletta 1302518

Sminkszerek 

- Kiegészítők
- Köröm
- Szem
- Ajak
- Arc

FARMASI EDP CHASE ME Női parfüm 1107369

Parfümök és dezodorok 

- Nők
- Férfiak

Mr. Wipes Koncentrátum vízkőre 9700525

Mr.Wipes 

- Autóápolási  
   termékek
- Tısztítószerek
- Mosószerek

5db Minta Dr. C. Tuna masszázs zselé vadgesztenyével, kettös hatással P117078

Szettek és Promóciós eszközök 

- Szettek
- Promóciós    
   eszközök

FARMASI NATURELLE Sea Therapy Arcápoló krém - Hidratáló 110ml 1104133

Farmasi kozmetikumok

- Arckrém
- Aloe vera
   kozmetikumok

LEGFRISSEBB HÍREK

A Farmasi Közép Európa legdinamikusabban fejlődő cége a kozmetikumok és táplálékkiegészítők piacán.

2020-ban Magyarországon is elindította táplálékkiegészítők forgalmazását a Farmasi.

FELIRATKOZÁS

Értesítést küldünk az  akciókról és új termékekről.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK